RECENZIA KNIHY: GOGO CHALAN Z INTERNETU


                                                      
                                                        Názov: GOGO chalan z internetu
                                                        Vydavateľstvo: Tatran; Rok: 2015                                                  
                                  Trvanie prečítania: dve hodiny a štyridsaťpäť minút (aj s videami)

O knihe:
BAM, čaute, tu je GoGo! Tento pozdrav sa ozýva z desiatok videí na internete, ktoré si získali neuveriteľné množstvo fanúšikov. Ich autorom je GoGo, vlastným menom Daniel Štrauch, uletený, nebojácny a hlavne vtipný mladík z bratislavskej Petržalky, pre ktorého bola kariéra úspešného YouTubera životným snom. Za svojím cieľom sa mu darí úspešne kráčať – dnes mu patrí najsledovanejší slovenský kanál na YouTube, kde ho sleduje viac ako 1,1 milióna fanúšikov. GoGo patrí k hlavným „celebritám“ nastupujúcej generácie a je dôkazom toho, kam až to človek plný tvorivých síl môže dotiahnuť spomedzi štyroch stien svojej oranžovej detskej izby. Svoj príbeh zhrnul do pútavého rozprávania, v ktorom odhaľuje zákulisie svojej práce, úskalia, s ktorými sa musel vyrovnať, ale aj detaily z osobného života a ešte oveľa viac!
(zdroj: martinus.sk)


Názor na knihu:
Január, február, marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október, november, december. Berte túto recenziu s rezervou. Nie som jeho nejaký neskutočný fanúšik- nemám odber a nesledujem ho od začiatku a pravidelne. Sledujem však iba jeho, všetko okrem herných sérii. Neznášala som ho, pretože ho každý v škole zbožňoval. Všade okolo mňa bolo šiška, šiška, šiška. Prvé video, ktoré som od neho aj normálne videla bolo to, po písomných maturitách (dôkaz toho, že mňa zaujíma škola a všetko okolo toho). Odvtedy ho sledujem. Najviac sa mi páčia vlogy. Nechcela som si ju kúpiť, respektíve som nad kúpou iba uvažovala, ale brat ju objednal, tak už keď ju mám doma, tak si ju prečítam. Páčila sa mi grafika knihy, od prenádherných Lauriných kresieb. Páčila sa mi tá forma, že to bolo v podstate niečo ako autobiografia. Dozvedela som sa o ňom veľa nových informácii. Videá som si prezrela až na konci. Na niektoré veci som si spomenula a pousmiala sa nad tým. Čo sa mi nepáčilo bolo, že vždy bolo dokončenie vety až na druhej strane, tak som sa musela po dočítaní opäť vrátiť, aby som si prezrela ilustráciu alebo poznámku. Boli tam dva preklepy a viete, že ja som na takéto veci citlivá. Bolo to aj akoby tie knihy- journal, kde sa nás niečo pýtal a my sme mali odpovedať. Nebudem, ale do knihy písať, takže som si iba v mysli odpovedala. Dozvedela som sa čosi i o ňom, čo sa školy týka alebo Lucky. Kniha ma nejako neohúrila, ale ani nepobúrila.

Hodnotenie:


Čítali ste túto knihu?
Akú knihu ste naposledy čítali alebo čítate teraz nejakú?


Dária. 

Komentáre

  1. Hoci Goga nesledujem, chcela by som touto knihou aspoň preletieť a zistiť o ňom čosi viac - predsa len aj on sa pomaly, ale iste stáva "osobnosťou" :D
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára