TIP-TOP

 
Ahojte,
neverím, že som cez anglický názov príspevku moje crushes prišla na slovenský evivalent môj typ a od toho vytvorila slovnú hračku tip-top, ktorá znamená, podľa slovníka, dokonalosť. Presne o tomto príspevok bude. Deformácia z povolania a rovnako dôkaz, že najlepšie nápady u mňa vznikajú po desiatej hodine večernej.
Späť k téme. Rozhodla som sa zamerať iba na chlapcov alebo na mužov, dievčatá necháme teraz tak. Odkedy sme nútení byť viac doma, akosi neviem posúdiť moju bisexuálnu stránku, čo je aj fakt, že naposledy som mala crush na dievča vo februári. Keď ona mala tak krásne vlasy.

Rozhodla som sa opísať všetkých, ktorí ma nejako uchvátili len podľa výzoru. Bez toho, aby som spomenula ich meno, ale ak už tu nejaký čas chodíte, možno ich budete aj vedieť identifikovať. Ide mi o to, zistiť, kto je môj typ, koho mám hľadať, ak mi dá Boh znamenie, že je to naozaj on.

Moja úplne prvá crush mala tmavo hnedé vlasy a oči si nepamätám, väčšinou sa usmieval. Hoci si ma, tento chlapec, získal svojim správaním, viem, že mal tmavo hnedé vlasy a oči neviem, či boli modré alebo hnedé, ale určite ich nemal zelené. Tomu si hovoríš zamilovanosť? Naozaj si sa vyznamenala. Ďalší bol odo mňa o dosť starší, mal hnedé vlasy a modré? oči. A volal sa Juraj.
Moje placebo malo tmavo hnedé vlasy a modré oči. Haha! Podľa jeho fotografie na facebooku, má tmavo hnedé oči. Nosí okuliare. Už tu si môžeme všimnúť, že mi očný kontakt vtedy nič nehovoril. Svoju najobľúbenejšiu mužskú postavu v príbehu (Kristy, ty veľmi dobre vieš, koho tým myslím) som si predstavovala ako špinavý blond alebo s hnedými vlasmi a hnedými očami? Dôkaz toho, že mne grafická predstava nič nehovorí.
Moja chvíľková pobláznenosť mala asi hnedé vlasy, pretože vždy chodil ostrihaný na ježka a mal modré oči? (Prečo neustále strieľaš tú modrú? Mal hnedé oči, vďaka facebook). Pán dokonalý mal hnedé vlasy a modré veľké oči, trošku väčší nos. Mal svalnaté telo a rád sa venoval horolezectvu. V čase, keď sme sa po prvýkrát stretli, si mal hnedé vlasy, ale teraz ti už idú do blond a máš asi hnedé oči, no teraz nosíš okuliare. Povie mi niekto, prečo si nepamätám jeho farbu vlasov a ani očí, napriek tomu, že som si po nociach premietala jeho tvár a chcela naňho niekoľkokrát naschvál spadnúť? Mal špinavý blond a modré oči? Nemám jeho fotku. Moje placebo za predchádzajúceho malo čierne vlasy a modré? oči. Viem však, že keď som ho uvidela opäť, už sa mi nepáčil. Ty moje postupné zamilovanie, si mal hnedé vlasy a modré oči a na rozdiel od predošlých si bol trochu tučnejší.
Hoci mám niekde tvoju fotku, neviem ju nájsť, takže musím veriť svojej pamäti, že si špinavý blond a máš modré oči. A zo začiatku si mi liezol na nervy.
Netvár sa, že sa teraz nesmeješ na niečom absurdnom, ty hnedovlasý a hnedooký. Keď som spustila moje úžasné senzory na chlapcov, padol si za obeť a potom si to na mňa skúšal. Blonďavé vlasy a modré? oči. Držal si so mnou krok, sedeli sme pri sebe vo vlaku a tiež si sa rozhodol pre nadštandardnú dĺžku štúdia, čiernovlasý a hnedooký.  
Vy ste už muži a vďaka vám som si uvedomila, že sa mi páčia bradatí muži. Hnedé dlhé vlasy, hnedá brada a hnedé? oči. Tvoje prepojenie brady s vlasmi špinavého blondu a modrými očami so mnou naozaj zamávali, nebudeme si klamať. Potom si tu ty, môj prankster, teraz už gamer a Európan. Neviem, prečo ma na tebe tak priťahujú tvoje blond vlasy a modré oči.
Keď skúšate opäť otvoriť svoje senzory na ulici a nájdete špinavý blond, hnedé až čierne oči. Naďalej sa snažím nájsť moje poslanie v tvojom živote, keď sa mi do toho môjho tak motáš. A tak si tu ty, kamarát. Poznám ťa, odkedy si mal naozaj blond vlasy a teraz ich máš už tmavšie, až sa čudujem, že ich nemáš hnedé. Máš modré oči.

Keď si to tak spätne čítam, vyhrávajú hnedé vlasy a modré/hnedé oči. Dobre, už viem, ako si ho mám predstavovať. Ale ako keby to nebolo jedno. Všetci budeme potom šediví.

Dária.

Komentáre