TÝŽDEŇ PIATY


Neviem na čo sme tento týždeň vôbec chodili do tej školy, pretože sme tam aj tak nič nerobili.

V pondelok som sa chcela prihlásiť odpovedať z biológie, ale kebyže viem, že je skrátené vyučovanie a hodiny sú iba tridsaťpäť minútové a končíme už o jednej, tak sa to neučím. Lebo hneď čo to profesorka povedala, moja túžba ísť odpovedať z mitózy a meiózy skončila, pretože pre ňu je štyridsaťpäť minút strašne málo pre výklad. Skrátené vyučovanie sme mali kvôli tomu, že bola klasifikačná porada. A kebyže mi nemeškal vlak, tak by som bola o pár minút doma skôr, ale byť doma o druhej, tiež nie je na zahodenie.
V utorok som mala iba 6 hodín, pretože nám odpadla telesná. V škole sme poriadne nič nerobili až na to, že ja sa stále udivujem, že z matematiky všetkému chápem. Pri tom väčšina (asi štvrtina z päť) tomu nechápe. Možno by chápali, keby do seba nehádzali mandarínky a vyrušovali.
Najlepšia z celého týždňa bola jednoznačne streda. Pretože v utorok večer prišiel tatik a ja som začínala až druhou hodinou, takže som mohla spať až do sedem štyridsaťpäť, pretože povedal, že ma odvezie. Nakoniec som však vstala o šesť päťdesiatsedem, pretože my bývame v nadstavbe a pod nami sú potraviny a každé ráno -v rôznom čase- príde auto s tovarom, ktoré má to pípacie zariadenie, keď auto cúva a to ma zobudilo. Mali sme dejepis, kde sa na nás profesor nahneval, pretože on mal mať voľnú hodinu a bol hladný a teraz bude hladný kvôli nám. Hneď potom bola geografia s praktikantom, ktorý nás chváli pred riaditeľom a našou profesorkou geografie, pri tom mi naňho nadávame, že na hodine nie je zábava. Potom bola nemčina a potom angličtina, kde sme mali voľnú hodinu. V podstate sme celý deň nič nerobili a po piatej hodine sme išli domov, ja zase autom s tatikom. Takže v stredu sme mali len štyri hodiny.
Vo štvrtok som dostala zadarmo jednotku z fyziky a písali sme písomku z matematiky, sama som sa čudovala, že odovzdávam prvá a potom som začala panikáriť, že asi mám graf zle. A veľmi ma to naštvalo, že máme plných 7 hodín, hoci sme piatu mali voľnú. Poobede som však už vedela, že z písomky mám jednotku, ktorá poputovala do druhého polroku.
V piatok sme mali tiež skrátené vyučovanie a mali sme končiť o 12:20. Aj tak sme sa neučili a každý profesor bol prekvapený, že sa nebojíme vysvedčenia výpisu klasifikácie. Lenže ja som mamu pripravila na horšie, takže som bola nedočkavá, kedy ho dostanem. Už o dvanástej som však volala mame, že kde je a tuším o pol jednej sme boli doma. Kde som jej "predviedla" môj výpis, kedy na mňa doľahli všetky emócie a moje slzy to nevydržali.  

                                                            

Aký ste mali týždeň?

Dária.

Komentáre

  1. Keď som videla mitóza a meióza, až ma striaslo :D
    "Možno by chápali, keby do seba nehádzali mandarínky a vyrušovali." Toto ma tak rozosmialo :D Presne ako moji spolužiaci na základnej :D
    Nakoniec ste mali celkom dobrý týždeň. Treba si plne vychutnávať tie jednoduchšie, pretože tie ťažšie sú... ťažké. A dlhé.
    A teraz neviem... Z vysvedčenia to boli slzy šťastia alebo smútku? :) Verím, že šťastia, pretože na seba môžeš byť iba hrdá :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára