TAG - LET’S BE HONEST


Možno to bude divné, ale už dopredu to napíšem. Každý tag, ktorý spraví bee. tu môžete očakávať. A čo sa týka názvov, rozhodla som sa, že TAG-y budú v pôvodnom znení.

  


01. Ako by si nazvala svoju dcéru?
Vždy som viac túžila po synovi, ako po dcére. No nedokážem poprieť, že sa mi slovo dcéra nesmierne páči. Už viac ako tri roky, však milujem meno Diana. Chcem, aby sa tak moja dcéra volala. A hoci ma mama od tohto odhovára, tak ako si ona nedala odhovoriť svoje meno pre mňa, nedám si ani ja to svoje. Tiež sa mi páči meno Dália, ale to by bolo vážne divné, keby mala Dária, dcéru menom Dália. :D

02. Ak by si bola slávna, tak vďaka čomu?
Nechcem
byť slávna, po jednom sne fakt nie. Práve sen, ktorý som nazvala Úspech a dala ho do podoby príbehu, zmenil môj pohľad na to, ako píšem, čo píšem a pre koho píšem. Ak by som sa však stala slávnou vďaka písaniu kníh, musela by som s tým prestať. Nedokázala by som s tým žiť.

03. Tri priania.
Vyliečenie môjho zdravotného problému. Zažiť prvú lásku, pusu a všetko čo k tomu patrí. Stretnúť sa s Kristy.

04. Ktorú vlastnosť si na ľuďoch najviac ceníš?
Úprimnosť a ochotu pomôcť druhým. Neznášam tých povrchných tvorov, ktorí chodia po tomto svete. Neznášam klamstvo, pretože stále to tvrdím a budem tvrdiť- pravdou môžeme človeku iba pomôcť.

05. Ktorá pesnička ti vždy vylepší náladu?
Musím sa priznať, že keď som si túto otázku prečítala prvýkrát, tak som nevedela odpovedať. Uvedomila som si, že počúvam piesne iba zo seriálov a ich soundtracky (ktoré ma väčšinou rozplačú). Ďalej počúvam piesne, ktoré mi niekoho pripomínajú /však Adam?/. Alebo hlboko vo vnútri zasiahnu a nedokážu sa predrať von, a niektoré majú to šťastie a vyjdú von- slzami. No a nakoniec o láske a o živote. Ale takú, ktorá mi dokáže vyčariť úsmev na tvári, som nenašla. Teda bol by tu Smile song , ktorý vás usmiať donúti. Teraz ma nezabudnite hate-ovať, za to, že to pozerám.  

06. Čo ľutuješ?
To, že som sa chcela v decembri zabiť. Nie, nebojte sa, na to sa už neznížim. Len som mala dosť ťažké obdobie, z ktorého ma vytiahlo Búrlivé víno, Juraj Loj a Kristy. Odvtedy mám vážne úsmev na tvári a som šťastná.

07. Čo pre teba znamená domov?
To, že si môžem konečne oddýchnuť. Ľahnúť si na gauč a len tak zaspať. Pozrieť si Búrlivé víno a deň, kedy si nepíšem s Kristy, považujem za stratený.

08. Je pre teba jednoduchšie odpustiť alebo zabudnúť?
Zabudnúť sa nedá a odpustiť? Fakt len niekomu. Ľudia, ktorí ma sklamú, si už moju dôveru nezískajú. –alebo zvieratá, však Tedy-

09. Aké je tvoje vysnívané povolanie?
Vysnívané je jednoznačne scenáristika, ale čím bližšie sa to blíži, tým viac sa vidím na nemčine v odbornej komunikácii.

10. Na koho alebo na čo žiarliš?
Na Zuzanu Kánocz, na Lucasa, na Ninu Roznerovú, na Jurka Vagáča... pretože Juraj Loj. Ale inak na nič.
 
11. Ako by si popísala svoj vzťah s rodičmi?
Je úbohý. S tatikom sa pre istotu ani nerozprávam, pretože vždy skončíme pri tom istom- schudnúť. A mama má moje cvičenie na háku, najviac ma zabolí, keď mi povie neser ma. Ale mám ich rada, už len z toho dôvodu, že si ma nechali a riešia moje problémy.
 
12. Kedy bolo poslednýkrát, kedy si plakala?
V apríli, tuším v tomto roku prvýkrát za normálnych okolností. Búrlivé víno nerátam, pretože scenáristi sa momentálne hrajú na to, kto prvý podliahne- Nina Tomášovi alebo Martin Nadi?

13. Ktorá je tvoja najviac a najmenej obľúbená vec na tebe?
Najviac asi to, že si dokážem predstaviť úplne iný svet večer v posteli po všetkých povinnostiach. A ak sa zapíšem, tak radšej ani nezaspím. A najmenej to, že sa podceňujem, a že si nedokážem udržať hmotnosť, keď už nedokážem pokračovať v chudnutí.

14. Usmievaš sa na cudzích ľudí?
Veľmi si to nevšímam, pretože jediní cudzí ľudia sú tí v autobuse. A na tých sa neusmievam.

15. Ktorú vec už nikdy nespravíš?
nikdy nechcem premýšľať o samovražde. Nikdy nespravím prvý krok, žeby som to chlapcovi povedala.

16. Máš rada svoj smiech?
Nie
.  Pripadám si, že krochkám.

17. Cítiš sa milovaná?
Od chlapca určite nie, od svojho brata jednoznačne áno. Od mojej Brilliant Friends Forever áno.

18. Čo ťa teraz trápi?
Nič ma teraz nenapadá, iba ak to, aby sa Nina vrátila k Martinovi.

19. Ktorá kniha ťa niečo naučila?
Malo to zmysel. Naučila ma, že nie každý profesor je zlý, v podstate oni si robia iba svoju prácu. Ale nikdy ju nebudú robiť, tak ako David (v knihe). Pretože jeho práca bola jeho život. A teraz mi je ľúto, že neviem čo je s ním, či stále cestuje, čo je s Paulou a či vôbec žije.

20. Na ktorý sen nikdy nezabudneš?
Už viackrát som si povedala: „Tak na tento sen nikdy nezabudnem.“ Zaujímavé bolo, že keď som si ich napísala na blog a vrátila som sa k nim teraz po štyroch rokoch , tak som sa smiala, pretože, kebyže si ich neprečítam, tak si na nich nespomeniem. Na jeden, ale vážne nikdy nezabudnem. Bol o tom, že sme akože bývali v takej dedinke (ten kto pozeral Káčerovo, tak presne tam), a že v noci k nám chodil taký zlý ujo (opäť také prasa, čo chodilo po dvochKáčerovo), tak on ma chcel ukradnúť, alebo nám veci, teraz už neviem. Šlo o to, že sme tam mali takú lavičku na sude (čo slúžilo ako hojdačka) a tam stál. No a pes, ktorý patril mne (Spike z Tom a Jerry), tak on sa furt postavil na tú stranu, aby ho odstrelil preč. Ja som to potom aj počítala a sníval sa mi 46-krát za sebou (ako, nie v jednu noc, ale 46 nocí). A stále naň spomínam s úsmevom



Dária.

Komentáre

  1. Moja sestra Dária, keď bola malá, tak nám s Biankou tak trochu závidela, že my sme dve na B a ona je sama a veľmi chcela sestričku Dáliu :D Ale je to krásne meno a určite by nebolo divné, keby sa tak volala tvoja dcéra, ale Diana je tiež krásne meno :)
    A ten sen je celkom strašidelný :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára